Υαλουρονικό

Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη την λεγόμενη γλυκοζαμινογλυκάνες. Που αποτελεί δομικό φυσικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι θεμελιώδες συστατικό στην σύνθεση του χωριού του δέρματος και είναι πάρα πολύ υδρόφιλο. Υδρόφιλοι φυτού το κάνει κανένας συγκρατεί την υγρασία μέσα στο δέρμα. Μπορεί να απορροφήσει μέχρι και 1000 φορές το βάρος του και χαρίζει στο δέρμα λεία, Ελαστική, ενυδατωμένη και όμορφη όψη. Έχει αποδειχθεί πως στην ηλικία των 45 η περιεκτικότητα του οργανισμού σε υαλουρονικό έχει μειωθεί στο μισό. Πέρα από την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, έχει σημαντικό ρόλο και στην ανάπλαση – επούλωση όσο και στο γέμισμα βαθιών, στατικών ρυτίδων προσώπου και σώματος. Είναι αποτελεσματική μέθοδος αισθητικής ιατρικής που εισάγει υαλουρονικό όπου υπάρχει μεγαλύτερη απώλεια υαλουρονικού με σκοπό το γέμισμα ρυτίδων και αποκατάσταση του όγκου χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος. συνήθει σημεία εφαρμογής είναι βαθιές στατικές ρυτίδες, ζυγωματικά, χείλη, περιοχή ματιών ,ρινό πάρειιακές αύλακες, περίγραμμα προσώπου, περιοχές σώματος και χεριών και όπου υπάρχει δυσμορφία.

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπο βελτιώνει την ελαστικότητα και τονώνει την επιδερμίδα κάνοντας την να δείχνει νεανική και φρέσκια. Όλα ξεκινούν συζητώντας με το γιατρό σας και την ποσότητα, την ποιότητα και τα σημεία εφαρμογής του υλικού. Στα σημεία αυτά εφαρμόζεται μία αναισθητική κρέμα αφήνετε να δράσει για 30-40 λεπτά και μετά γίνεται η έγχυση ανώδυνα.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου περίπου 10 με 20 λεπτά. Ή έχεις γίνεται μέσω αποστειρωμένων βελόνων ή με ατραυματικές κάνουλες. Αν εμφανιστεί οίδημα η κοκκινίλα είναι παρωδικό και θα εξαφανιστεί μετά από 1 με 2 ώρες. Επίσης τις 5-6 πρώτες ημέρες δεν θα πρέπει να εκτίθεται στη ζέστη και στον ήλιο.